GIM 360 NB – Granular Undercounter Ice Maker | Minerva Omega Group

🇬🇧 THE GRANULAR ICE MAKER FOR UNDERCOUNTER INSTALLATIONS GIM 360 NB is Minerva Omega Group’s 360 Kg/24 h granular ice maker suitable for undercounter installations. It produces granular ice at 0°C with a humidity level variable between 15% and 25%, optimal for public display of fresh produce. The granular ice, even when laid out in thin layers, offers excellent coverage and optimum temperature stability, as well as delivering excellent aesthetic appeal. The Ice-Tek granular ice maker is typically recommended for display counters (fishmongers and supermarkets) as well as for displaying products in the professional catering industry. MAIN FEATURES: • Suitable for undercounter installations • Structure in stainless steel and specific materials approved for contact with food • Gas R452A • (A) Air condensing • “ON-OFF” controls on board the machine • Standard working conditions: - incoming water temperature 15°C - environment air temperature 20°C • Optional connecting kit to the counter (which includes pipe and flange) Click here to find out more: https://www.ice-tek.it/en/gim-360-nb ----------------------------------------------------------------------------- 🇮🇹 IL FABBRICATORE DI GHIACCIO GRANULARE PER INSTALLAZIONI SOTTOBANCO GIM 360 NB di Minerva Omega Group è il fabbricatore di ghiaccio granulare da 360 Kg/24 h adatto a installazioni sottobanco. Produce ghiaccio ad una temperatura di 0°C con un grado di umidità variabile dal 15% al 25%, ottimale per esporre al pubblico i prodotti freschi mantenendoli perfettamente refrigerati e idratati. Il ghiaccio, anche quando disposto in strati sottili, offre un’ottima copertura e un mantenimento ottimale della temperatura, oltre che avere una resa estetica ottimale. Il produttore di ghiaccio granulare a marchio Ice-Tek è tipicamente consigliato nella preparazione dei banchi in vista (banchi pescherie al dettaglio o nei supermercati) e per l’esposizione di prodotti nella ristorazione professionale. CARATTERISTICHE PRINCIPALI: • Modello adatto per installazione sottobanco • Struttura in acciaio inox e materiali idonei al contatto con gli alimenti • Gas R452A • Condensazione (A) aria • Comandi “ON-OFF” a bordo macchina • Condizioni di lavoro standard: - temperatura acqua 15°C - temperatura ambiente 20°C • Kit di connessione al banco (Include tubo e flangia) opzionale Clicca qui per scoprire di più: https://www.ice-tek.it/it/gim-360-nb

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